Stop Black Friday! Geef een gezonde planeet!

Black Friday: De feestdagen worden misbruikt om de aarde uit te buiten en het leven op aarde te mishandelen. Overconsumptie moet stoppen! Laten we weer goed voor elkaar en onze planeet gaan zorgen. Geef dit jaar een gezonde planeet met de feestdagen!

Sinterklaas blij, want hij overlijdt niet aan een extreme hittegolf in Spanje. Kerstman blij, want de Noordpool blijft van ijs. En jij blij, want je hebt geen fast fashion of wegwerpprullen nodig om je gelukkig te voelen.

Vrijdagmiddag 26 november demonstreren we tegen het giftige systeem, met Black Friday als toppunt van overconsumptie. Maar we demonstreren ook een alternatief. Je kunt geven door te delen of iets moois van jezelf aan de ander te geven. We delen boeken, kleding en goede gesprekken. Geef elkaar een mooie wens of een gedicht. Geef een gezonde planeet!

Locatie: Markt/Hinthamerstraat Den Bosch
Tijd: 14.00 uur – 17.00 uur
Informatie: Stuur een mail naar xrdenbosch@protonmail.com

Details
Date:

november 26

Time:

14:00 - 17:00

Evenement Categorie:

Actie

Organisator

Extinction Rebellion Den Bosch

Email: xrdenbosch@protonmail.com
Locatie

Kruising Markt/Hinthamerstraat

Hinthamerstraat

's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, The Netherlands

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR