Stop overconsumptie – Demonstratie

Stop overconsumptie, start een gezonde economie! De aarde en al haar bewoners betalen een hoge prijs voor de productie van onnodige spullen. De spullen die vaak al snel weggegooid worden, ongebruikt in de kast liggen en die bovendien vaak onder vreselijke omstandigheden gemaakt worden.

We leven in een wereld waarin consumenten constant verleid en misleid worden. Daarom moeten we de top van het bedrijfsleven, de aandeelhouders en de overheid verantwoordelijk houden. En ondertussen doen we ons best en helpen we anderen met herwaarderen, hergebruiken, recyclen, repareren en rebelleren!

Doe mee met een demonstratie bij tegen overconsumptie. We verzamelen om 10.30 bij de Jeroen Bosch Tuin. Hier is ruimte voor ontmoeting, delen en drinken we wat. Daarna gaan we naar de demonstratie-locatie voor een Die-in (korte ligdemonstratie). We vallen voor dood neer om de slachtoffers van het giftige systeem uit te beelden. We blijven ong. 2 minuten liggen en hierna zingen we samen een lied.

Zaterdag 11 juni
10.30 uur: Elkaar ontmoeten @ Jeroen Bosch tuin
11.45 uur: Start demonstratie

Details
Date:

juni 11

Time:

10:30 - 0:15

Evenement Categorie:

Actie, Community

Event Tags:

die-in, overconsumptie, stopuitbuiting

Organisator

Extinction Rebellion Den Bosch

Email: xrdenbosch@protonmail.com

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR