Wandelen in het Vondelpark met XR

We zitten in een tweede corona-golf met gedeeltelijke lockdown. Met de onzekerheid die dit met zich meebrengt is het harder dan ooit nodig om de verbinding met elkaar te zoeken – doch op een verantwoorde manier.
Kom naar dit evenement om in paren gezellig bij te kletsen, te genieten van het groen, even wat andere rebellen te zien, en zo concreet te werken aan die “regeneratieve cultuur” waar we het altijd over hebben. Kleed je naar het weer, zo nodig met paraplu, en neem je eigen drinken en snacks mee voor het wandelen. We vragen je om op een willekeurig tijdstip tussen 13:00 en 15:00 te komen, we zullen steeds een korte uitleg geven en dan paren er op uit sturen zodat we niet op een corona-kluitje gaan zitten. Verzamelpunt is voor Picasso-beeld in Vondelpark. We verwachten uiteraard van iedereen dat ze 1.5m afstand houden. Met veel liefde en woede vanuit de regeneratieve cultuur-kring!
Details
Date:

november 14

Time:

13:00 - 15:00

Evenement Categorie:

Community

Organisator

XR Amsterdam

Email: xr.amsterdam@protonmail.com
Locatie

Vondelpark

Amsterdam, The Netherlands

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR