Welkom bij Extinction Rebellion Almere

Extinction Rebellion (XR) voert doorlopend geweldloze actie. Je vindt ons op straat, bij luchthavens, raffinaderijen en vervuilende bedrijven, in de politiek en bij allerlei instanties. Wij strijden voor een gezond klimaat en een leefbare planeet. Die strijd is nog lang niet gestreden… Maak jij je ook zorgen? Wil je op een positieve zinvolle manier van je laten horen?

We organiseren in Almere weer een mobilisatiesessie waarin we geïnteresseerde nieuwe potentiële activisten en mensen voor ondersteunende rollen graag verwelkomen.

Deze bijeenkomst staat in het teken van XR Flevoland/ XR Almere leren kennen. Leren wat onze vorm van protesteren is, inspiratie opdoen, nieuwe mensen ontmoeten, met elkaar in gesprek gaan en bepalen hoe je wilt meedoen.

Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging. Heb je van ons gehoord en vraag jij jezelf af hoe je een steentje kunt bijdragen? Kom dan zeker naar onze avond!

Voertaal: Nederlands (translation to English possible)
SVP aanmelden door te mailen naar xralmere@protonmail.com

Details
Date:

oktober 27

Time:

19:30 - 21:15

Evenement Categorie:

Lezing, Meeting

Organisator

XR Almere

Email: xralmere@protonmail.com
Locatie

Buurthuis Buitenkans

Ambt Dorknoperlaan 4

Almere, 1336GA

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR