Welkom bij Extinction Rebellion // Welcome to XR

Maak jij je ook zorgen om de klimaat- en ecologische crisis? Ben je klaar met toekijken hoe politici en bedrijven ons naar de afgrond leiden?
Zoals je weet pakken we het bij Extinction Rebellion anders aan. We gaan voorbij aan klimaatmarsen en petities, en bouwen een massabeweging die het tij kan keren. En in deze bijeenkomst leer je hoe je op een manier die bij jou past mee kan rebelleren!
De bijeenkomst is online via zoom: https://xrb.link/B519Ox4

DEEL 1: Het eerste uur hebben we het over de klimaat- en ecologische crisis, met uiteraard ruimte voor interactie. Het is erger dan je denkt, maar geen zorgen: je hoort ook over Extinction Rebellion, en hoe wij denken het verschil te kunnen maken.

DEEL 2: Bouw mee aan XR! In deze sessie leer je hoe jij je met een paar uurtjes per week in kan zetten op een manier die bij je past. Als manusje van alles bij je lokale groep, of juist als specialist bij een nationale kring: van juridische of mentale ondersteuning tot het organiseren of promoten van acties en evenementen, en nog véél meer.
Ben je alleen nieuwsgierig naar XR? Dan kan je ook naar alleen het eerste deel komen. Ken je deel 1 al? Dan ben je van harte welkom om slechts voor het tweede gedeelte om 15.00 uur aan te sluiten!
Tot dan! En, kan je nou niet wachten om in actie te komen? Nodig dan je vrienden of familie uit om samen mee te doen, en help zo de beweging alvast te groeien!

—–
This talk is in Dutch. English versions happen every second Sunday of the month.

Details
Date:

oktober 24

Time:

14:00 - 16:00

Evenement Categorie:

Meeting

Organisator

Extinction Rebellion NL

Email: info@extinctionrebellion.nl
Locatie

Online

Online

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR