Welkom bij Extinction Rebellion Zuid

Weet je al het een en ander over de klimaatcrisis en de aanpak van Extinction Rebellion? Heb je bijvoorbeeld de wekelijkse welkomst talk al gezien? Deze talk wordt elke zondag van twee tot vier gehouden (de ene week in het Nederlands, de andere in het Engels).

Elke eerste donderdag van de maand kan je de volgende stap nemen en meer te weten komen over Extinction Rebellion in Zuid Nederland! In het zuiden zijn er groepen in EindhovenBredaDen Bosch, Tilburg, Roermond en Maastricht actief. We zullen het hebben over hoe deze lokale groepen in het zuiden in actie komen en burgerlijke ongehoorzaamheid in de praktijk brengen. Ook is deze bijeenkomst een goede eerste stap om zelf actief te worden bij een van de lokale groepen in Extinction Rebellion. Verder is er veel ruimte om vragen te stellen en elkaar beter te leren kennen.

Locatie, tijd en taal

De bijeenkomst is in zoom, je kunt je aansluiten via deze link.

Inloop is vanaf 19:30. Rond 19:40 beginnen we. Je bent van harte welkom!
De bijeenkomst is in het Nederlands.

Details
Date:

december 1

Time:

19:30 - 21:00

Evenement Categorie:

Lezing

Event Tags:

Breda, Den Bosch, Eindhoven, Maastricht, Roermond, Tilburg, Welkom

Organisator

Extinction Rebellion Eindhoven

Email: xreindhoven@protonmail.com

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR