Welkom bij XR Deventer & omstreken

Maak jij je ook zorgen om de klimaat- en ecologische crisis? Ben je klaar met toekijken hoe politici en bedrijven ons naar de afgrond leiden? Welkom bij XR Deventer & omstreken!

Zoals je weet pakken we het bij Extinction Rebellion anders aan. We gaan voorbij aan klimaatmarsen en petities, en bouwen een massabeweging die het tij kan keren. Tijdens de introductie-avond ga je ontdekken hoe je mee kan rebelleren, op een manier die bij jou past!

In het eerste deel van de bijeenkomst hebben we het over de klimaat- en ecologische crisis, met uiteraard ruimte voor interactie. Het is erger dan je denkt, maar geen zorgen: je hoort ook over Extinction Rebellion, en hoe wij denken het verschil te kunnen maken.

Na een korte pauze kun je ontdekken hoe jij je in kan zetten op een manier die bij je past. Als manusje van alles bij je lokale groep, of juist als specialist bij een nationale kring: van juridische of mentale ondersteuning tot het organiseren of promoten van acties en evenementen, en nog véél meer.

En, kan je nou niet wachten om in actie te komen? Nodig dan je vrienden, kennissen, buren of familie uit om mee te komen, en help zo de beweging alvast te groeien!

Kom svp op tijd; de koffie en thee staan klaar om 19:45 uur. Strak om 20:00 uur gaan we van start met het programma.

Deelname is gratis. Maar wil je toch bijdragen in de kosten van locatie, koffie en thee, dan houden we je niet tegen!

Details
Date:

april 26

Time:

20:00 - 21:30

Evenement Categorie:

Lezing, Meeting

Event Tags:

Introductie, Klimaat- en ecologische crisis, Lezing, Welkom

Organisator

Extinction Rebellion Deventer e.o.

Email: xrdeventer@protonmail.com
Locatie

Huiskamer Centraal Wonen

J.D. Huibersstraat 10

Deventer

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR