XR Safe Space

Je wordt niet zomaar rebel. Dat je meedoet aan XR betekent waarschijnlijk dat je diepe en uitdagende gevoelens ervaart over wat er gaande is in de wereld. Het in actie komen helpt om hiermee om te gaan. Het vinden van mensen die hetzelfde belangrijk vinden helpt ook. De Safe Space is een plek waar we samen komen en waar we delen over hoe klimaatverandering en het deelnemen aan Extinction Rebellion ons raakt.

Het is niet gek als je emotionele of fysieke stress ervaart over klimaatverandering en/of over dat wat je hebt meegemaakt tijdens de Rebelweek. Je bent niet de enige en je hoeft hier niet alleen mee te zijn. Voorbeelden van emotionele of fysieke stress zijn spanning en angst, verdriet en rouw, verwarring, rusteloosheid, moeite met concentratie, boosheid, ongeloof, ontkenning, terugtrekken van anderen, hopeloosheid, het gevoel geen contact te hebben met anderen of je verdoofd voelen, schaamte, schuld, een diepe vermoeidheid.

Dit is allemaal welkom in de XR Safe Space.

Een team van therapeuten biedt individuele en groepssessies aan.
Locatie en tijd: vrijdag 8. november / Nieuwe Keizersgracht 1A, Amsterdam / 16:00 tot 21:00.

16:00 Inloop-ervaringen delen-socializen
17:00-18:00 TRE (Tension Release Exercises) om stress te ontladen uit het lichaam
18:00-19:00 Potluck
19:00-20:00 Biodanza
20:00 Uitchecken
21:00 Einde

Technieken die in de individuele sessies worden gebruikt zijn o.a.: Somatic Experiencing voor het herstel van veerkracht en vitaliteit / Lichaamsgerichte psychotherapie voor het ontladen van stress door te werken met lichamelijke sensaties, emoties, gedachten en bewustzijn / TRE sessies (Tension Release Exercises) / EFT sessies (Emotional Freedom Technique)

Kun je niet komen, maar wil je wel? We zullen de Safe Space vaker openen, hou Facebook en Mattermost Regenerative culture in de gaten. En, je kunt ons altijd mailen voor info of om afspraak te maken voor een persoonlijke sessie, XR-therapists@protonmail.com.

We zien je in de Safe Space, of daarna wellicht op een andere plek.
With love and rage, the XR-space holders.

Details
Date:

november 8

Time:

04:00 pm - 09:00 pm

Organizer

Extinction Rebellion NL

Venue

Nieuwe Keizersgracht 1A

Nieuwe Keizersgracht 1A

Amsterdam, Nederland, 1018 DR