Vraag een training of een workshop aan

Als je meer wilt weten van XR Nederland, of vaardigheden wilt verwerven die nuttig zijn voor XR, kan je een training aanvragen door dit formulier in te vullen. Als je dat gedaan hebt, komen we zo snel mogelijk bij je terug om het evenement te plannen. Hieronder is meer informatie te vinden over wat we bieden.

Mogelijk zijn er al workshops of trainingen gepland in jouw omgeving, check onze evenementenpagina!

Workshop: Op weg om uit te sterven en wat eraan te doen

Deze workshop biedt een goede introductie tot Extinction Rebellion: voor velen was dit de manier waarop ze meer te weten zijn gekomen komen over de ecologische crisis, waarom XR is begonnen, en waar we voor staan. De aanbevolen tijd voor de workshop is 90 minuten, bestaande uit een 45-60 minuten durende presentatie, gevolgd door een groepsdiscussie. De presentatie zal informatie bevatten uit de nieuwste vindingen van de sociale én milieuwetenschappen, en zal deze in historische en morele context plaatsen. Na de workshop zouden mensen zich aangemoedigd voelen actief te worden voor XR en zullen ze zich kunnen vinden in haar principes.

Op verzoek van deze workshop zullen wij een spreker voorzien. We kunnen ook helpen met de promotie wanneer jij het grootse gedeelte op je kan nemen en zorg kan dragen voor de locatie en projector. Meestal is het mogelijk de workshop twee weken na aanvraag te realiseren.

Vraag een workshop aan

NVDA Training

We treffen de voorbereidingen voor onze eerste actie van massale burgerlijke ongehoorzaamheid op 15 april. Zij die meer risico lopen tijdens deze onderneming (namelijk het risico om gearresteerd te worden), moeten goed geïnformeerd en getraind zijn. De NVDA training die we bieden, beslaat wettelijke, technische en emotionele aspecten van niet gewelddadige directe actie. Een training duurt minstens een hele middag (5 uur).

Vraag een training aan