Bekijk alle posities

Integrator

Media & Communicatie, XR NL

Verantwoordelijkheden

In het algemeen: het welkom heten van nieuwe deelnemers bij de landelijke Media & Communicatiecirkel en ze hun weg in de cirkel en waar nodig in XR algemeen helpen te vinden. Dit kan door de volgende dingen te doen: persoonlijke gesprekken aangaan met geïnteresseerden, meedenken wat bij ze past, wat uitleg geven over XR M&C en wat we doen, vacatures online zetten. Waar nodig kun je natuurlijk hulp krijgen.

Beschrijving

Er zijn veel mensen die actief willen worden voor XR en ook de kwaliteiten hebben om ons te helpen. Maar het is niet altijd zo makkelijk om je weg te vinden en gewend te raken aan de manier van werken. Het is de taak van een integrator om nieuwe rebellen te begeleiden binnen de subcirkels van M&C, te zorgen dat ze zich thuisvoelen en dat hun kwaliteiten het beste tot hun recht komen. Je doet dat door regelmatig met nieuwe rebellen in gesprek te gaan en mee te denken over wat ze wel of niet willen of kunnen doen.

Vereisten

- Bereidheid om vanuit iemand mee te denken wat beste past bij iemand - Bekendheid met de online middelen (Mattermost, wiki, nextcloud) zodat je mensen daar mee op weg kan helpen.

Tijdsbesteding

1–5 uur / week

Geïnteresseerd?

Neem contact op met de rolmedewerker!