Bekijk alle posities

Outreach&Training opstartkit ontwikkelaar

Outreach & Training, XR NL

Verantwoordelijkheden

"Een opstartkit over outreach & training voor (nieuwe) lokale groepen verzamelen, ontwikkelen en bijhouden door de volgende activiteiten: - Bestaande informatie verzamelen en updaten - Bronnen uit andere landen vertalen wanneer relevant - Relevante informatie doorspelen aan de lokale groepen"

Beschrijving

Er is heel veel informatie beschikbaar binnen Extinction Rebellion over hoe je goed en effectief kunt outreachen en mensen kunt trainen. Al deze informatie is echter niet altijd up to date en centraal beschikbaar. Ook zijn er bronnen die in het Nederlands ontbreken, maar wel in het engels aanwezig zijn. Nieuwe of nog opstartende lokale groepen kunnen heel veel aan deze informatie hebben. Door deze informatie te bundelen in een opstartbundel kun je lokale groepen helpen hun outreach & training te verbeteren en groeien we als beweging sneller door!

Vereisten

"Je bent onderdeel van de outreach & training circel. Als je ergens niet uitkomt staan er dus altijd mensen klaar om te helpen. De volgende vaardigheden zijn wel erg handig: - vaardig in zowel het Nederlands als het Engels - enigszins handig in het bewerken van documenten en het gebruik van online platforms."

Tijdsbesteding

1–5 uur / week

Geïnteresseerd?

Neem contact op met de rolmedewerker!