AFGEZEGD: Welkomstdag

Introduction to XR Social Gathering Training or Lecture

4 August 2024

12:00 to 16:00

Pieter Nieuwlandstraat 93, Amsterdam, Nederland

Dutch spoken

Price: Free

Registration is required
Especially suited for new rebels

De Welkomstdag is helaas afgezegd in verband met te weinig aanmeldingen.

Wil jij als nieuwe rebel graag meer weten over hoe XR in elkaar steekt? Wil je weten welke cirkels er zijn en wat ze doen? Zou je graag de volgende stap willen zetten binnen XR, maar weet je nog niet hoe of wat? Of wil je mederebellen ontmoeten?

Dan is de Welkomstdag echt iets voor jou. Hier leer jij in korte tijd nieuwe mensen kennen en voel jij je vertrouwder binnen de klimaatbeweging. De dag vindt plaats op de Pieter Nieuwlandstraat 93.

Meld je aan en neem een smartphone of laptop mee.

Programma

De deur opent om 11:30 uur. Het hoofdrogramma begint om 12:00 uur en duurt tot ongeveer 16:00 uur. In het hoofdprogramma leer je over de kernwaarden van XR, over de structuur waarin we samenwerken en over de manieren waarop je mee kan helpen.

Tussendoor is er een lunchpauze. Neem hiervoor je eigen lunch mee! Let wel op dat je vegan lunch meeneemt. Dit vanwege regels van Buurtcentrum Nieuwland, waar we de Welkomstdag houden.

Na 16:00 gaan we met degenen die dat leuk vinden samen koken en eten. Dit eten wordt door XR verzorgd. Na het eten gaan we vervolgens de straat op voor paint the streets!

Aanwezigheid bij het koken/eten en paint the streets is optioneel. We vinden het super gezellig als je meedoet, maar ook helemaal goed als je andere plannen hebt. Geef in het aanmeldformulier aan of je mee wilt avondeten en/of paint the streets wilt doen.

De dag is in het Nederlands. Hoewel de ruimte waar we de introductie houden toegankelijk is voor rolstoelgebruikers, zijn de toiletten een paar treden omhoog. Het is dus helaas niet voor iedereen toegankelijk.

 

Andere mogelijkheden

Weet je nog niet of je bij Extinction Rebellion wil? Kom dan vooral een keer langs op donderdagen op de Pieter Nieuwlandstraat. Dan koken en eten we vanaf 16:00 met nieuwe rebellen, ervaren rebellen, geïnteresseerden, en mensen die het gewoon gezellig vinden. Kom lekker een keertje de sfeer proeven en stel vooral vragen! Meld je aan als je mee wil eten op een donderdag.

Zin in nog meer XR gezelligheid in Amsterdam?

https://extinctionrebellion.nl/events/?paged=&cities%5B%5D=Amsterdam&category_slugs%5B%5D=sociale-bijeenkomst#event-search-result

Interesse in andere trainingen in Amsterdam? Check deze links:

https://extinctionrebellion.nl/events/?paged=&cities%5B%5D=Amsterdam&category_slugs%5B%5D=training-of-lezing#event-search-result
Registration is required