Rebellie tegen de fossiele industrie

19–24 Mei, Rotterdam

XR Zaanstreek

Contact

Heb je vragen over onze afdeling of wil je misschien actief worden in de Zaanstreek? Neem dan contact met ons op via één van de onderstaande kanalen. Je kunt ook langskomen bij onze algemene vergadering en kletsavond: Iedere 2e maandag van de maand om 19:30 uur (zie ook onze Facebook pagina)

Ook de Zaanstreek heeft een actieve afdeling van Extinction Rebellion! Wij zijn een kleine en diverse groep inwoners die zich zorgen maken om het klimaat en we willen dat er alles aan gedaan wordt om de opwarming van de aarde en het biodiversiteitsverlies te stoppen.

Bij XR Zaanstreek is er van alles te doen: Je kunt helpen met het organiseren van acties, onze algemene meeting bezoeken, achter de schermen meedenken met onze (politieke) strategieën of helpen met het opzetten van onze cirkels (je kunt dan denken aan Media, Welzijn en Herstel of Werving en Training). Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je slechts af en toe aan te sluiten bij onze acties.

Doe mee

Wil je eerst meer te weten komen over Extinction Rebellion in het algemeen? Dan raden wij het online welkomstpraatje aan: https://extinctionrebellion.nl/events/welkom-bij-extinction-rebellion-welcome-to-xr/ Hieronder is een selectie van rollen en activiteiten. Je kunt contact met ons opnemen voor een oriënterend gesprek zodat we kunnen zien wat je nog meer kunt doen, of gewoon beginnen met naar een evenement of een actie te komen om ons te ontmoeten!

Coördinatie Cirkel

Vertegenwoordiger XR Zaanstreek

6–10 uur / week Meer informatie
Media & Communicatie

Fotograaf/Live-streamer

1–5 uur / week Meer informatie
Regeneratieve Cultuur

Teamlid Regeneratieve Cultuur

1–5 uur / week Meer informatie
Politieke Strategie & Verandering

Teamlid Politieke Strategie & Verandering

1–5 uur / week Meer informatie
Media & Communicatie

Social Media teamlid

1–5 uur / week Meer informatie
Bekijk alle lokale groepen