Doe mee

Maak je je ook zorgen om het klimaat en ben je het zat om machteloos toe te kijken? Sluit je dan aan bij de duizenden mensen die in actie komen via Extinction Rebellion. Je kan op verschillende manieren mee doen en iedereen is welkom.

Blijf op de hoogte

Stap één, schrijf je hieronder in om op de hoogte te blijven en betrokken te raken bij Extinction Rebellion

Doe mee met onze acties

Met directe actie en burgerlijke ongehoorzaamheid verstoren we vervuilende industrieën en dwingen we onze regering maatregelen te nemen. Dit is wat je kan doen om actie te ondernemen:

  1. ga naar een actietraining: je kan alle trainingen vinden op de evenementen pagina
  2. doe mee aan een van de geplande acties: De volledige lijst van acties is te vinden op de evenementen pagina
  3. neem contact op met je lokale groep om te helpen met het organiseren van acties. Je kan je lokale groep vinden op de lokele groepen pagina

Sluit je aan bij een groep

Onze actie en impact is alleen mogelijk dankzij onze sterke gemeenschap en dankzij het werk dat achter de schermen gebeurt. Sluit je aan bij je lokale groep of een gemeenschapsgroep om andere rebellen te ontmoeten en de rebellie helpen op je eigen manier.

Ga naar een evenement in jouw buurt

De beste manier om meer te weten te komen over Extinction Rebellion, is door één van onze bijeenkomsten bij te wonen. Hierin leer je meer over de klimaat- en ecologische crisis, hoe we te werk gaan en wat je zelf zou kunnen doen binnen de beweging. Als bonus ontmoet je een groep aardige mensen die zich net als jij zorgen maken over de planeet.

Bekijk onze evenementen