Rebelleer mee

Ben jij ook klaar met machteloos toekijken hoe de klimaatcrisis steeds groter wordt? Sluit je dan aan bij de duizenden mensen die in actie komen via Extinction Rebellion. Wie je ook bent en hoeveel tijd je ook hebt, je bent welkom. We hebben je nodig.

Je kunt mee rebelleren op een manier die bij jou past. Meedoen met acties, achter de schermen werken, bij jou in de buurt actief zijn of juist online bij de landelijke organisatie. Er is voor ieder wat te doen!

Meld je aan

Als je dit formulier invult, gebeuren er twee dingen:

  1. Je ontvangt een e-mail met informatie zodat je kan ontdekken hoe jij kan bijdragen.
  2. Je ontvangt een uitnodiging voor een persoonlijk gesprek om je op weg te helpen. Door de vele aanmeldingen lukt dit helaas niet altijd.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar welcome@extinctionrebellion.nl. We helpen je graag op weg!


Blijf op de hoogte

Als je (nog) niet mee wil doen maar wel op de hoogte wil blijven, schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief!

Volg ons Telegram kanaal voor de laatste updates over komende acties en evenementen.

Volg ons Telegram kanaal

Doe mee met onze acties

Met directe actie en burgerlijke ongehoorzaamheid verstoren we vervuilende industrieën. Zo dwingen we de regering om maatregelen te nemen. Wil jij ook in actie komen? Dit kan je doen:

  1. Volg een actietraining. Hier leer je hoe Extinction Rebellion actievoert en ontmoet je mederebellen om samen mee te strijden.
  2. Volg onze campagnes en rebelleer mee.
  3. Neem contact op met je lokale groep om in jouw regio actie te voeren.

Sluit je aan bij een groep

Onze actie en impact is alleen mogelijk dankzij onze sterke gemeenschap en dankzij het werk dat achter de schermen gebeurt. Sluit je aan bij je lokale groep of een gemeenschapsgroep om andere rebellen te ontmoeten en de rebellie helpen op je eigen manier.

Start met organiseren

Kan je niet wachten om te beginnen en wil je meer leren over onze beweging? In onze bibliotheek vind je alle informatie om te kunnen starten: van het organiseren van acties tot het zelf starten van een groep.

Check de bieb

Ga naar een welkomstevent online of in jouw buurt

De beste manier om meer te weten te komen over Extinction Rebellion, is door één van onze welkomstbijeenkomsten bij te wonen. Hierin leer je meer over hoe we te werk gaan en wat je zelf zou kunnen doen binnen de beweging. Ook ontmoet je een groep aardige mensen die zich net als jij zorgen maken over de planeet. Deze bijeenkomsten worden zowel lokaal georganiseerd als online.

Bekijk onze evenementen