Doe mee

Maak je je ook zorgen om het klimaat en ben je het zat om machteloos toe te kijken? Sluit je dan aan bij de duizenden mensen die in actie komen via Extinction Rebellion. Je kan op verschillende manieren mee doen en iedereen is welkom.

Blijf op de hoogte

Stap één, Schrijf je hieronder in om op de hoogte te blijven en betrokken te raken in Extinction Rebellion

Doe mee met onze acties

Interesse in actievoeren? Zorg dat je op de hoogte blijft van onze grote acties en leer hoe je je erop kunt voorbereiden door in ons WhatsApp of Telegram kanaal te stappen (je krijgt gemiddeld 1 bericht per maand).

Sluit je aan bij een groep

Actievoeren is effectiever (en leuker) als je georganiseerd bent. Zoek een lokale groep bij jou in de buurt of sluit je aan bij een community waar jij bij past.

Start met organiseren

Kan je niet wachten om te beginnen en wil je meer leren over onze beweging? In onze bibliotheek vind je alle informatie om te kunnen starten: van het organiseren van acties tot het zelf starten van een groep.

Check de bieb

Ga naar een evenement in jouw buurt

De beste manier om meer te weten te komen over Extinction Rebellion, is door één van onze bijeenkomsten bij te wonen. Hierin leer je meer over de klimaat- en ecologische crisis, hoe we te werk gaan en wat je zelf zou kunnen doen binnen de beweging. Als bonus ontmoet je een groep aardige mensen die zich net als jij zorgen maken over de planeet.

Bekijk onze evenementen

Wil je meer doen?

Doneer

De organisatie draait op het werk van vrijwilligers die onvermoeibaar werken om de klimaat- en ecologische crisis te bestrijden. Dit betekent dat we amper overheadkosten hebben en elke bijdrage direct kan worden gebruikt voor het organiseren van grote en impactvolle acties.

Doneer

Nodig je vrienden uit

Actievoeren is natuurlijk leuker met vrienden. Deel deze pagina met je vrienden en familie zodat ze meer kunnen leren over de beweging een ook actief kunnen worden.

Deel op Whatsapp Deel op Facebook Deel op Telegram