Gemeenschapsgroepen

Op deze pagina vind je een overzicht van alle gemeenschapsgroepen in Nederland. Gemeenschapsgroepen bestaan uit rebellen met een gedeelde identiteit. Bijvoorbeeld omdat ze werken in of zich zorgen maken over een bepaalde sector (zoals landbouw of zorg) of omdat ze zich in een vergelijkbare levensfase bevinden (zoals jongeren of jonge ouders). Door je aan te sluiten bij een gemeenschapsgroep kun je verbinding maken en samenwerken met mensen zoals jij. Wil je vrijblijvend in contact komen met een gemeenschapsgroep die bij je past? Zoek dan via deze pagina de contactgegevens op en stuur een berichtje.

Naast gemeenschapsgroepen zijn er ook lokale groepen en landelijke werkgroepen (ook wel cirkels genoemd) waar je je bij kunt aansluiten. Meer informatie over de verschillen tussen de drie typen groepen is te vinden op de aan-de-slagpagina.

Als je wilt dat er een gemeenschapsgroep komt voor bijvoorbeeld maatschappelijk werkers, muzikanten of een ander beroep of andere religie of gedeelde identiteit, bekijk dan hier de sectie ‘Begin een groep’!