Rebelleer mee

Maak jij je ook zorgen over het klimaat en ben je het zat om machteloos toe te kijken? Sluit je dan aan bij de duizenden mensen die in actie komen via Extinction Rebellion. Je kan op verschillende manieren mee doen en iedereen is welkom.

Meld je aan

Als je dit formulier invult, word je zo snel mogelijk door ons gecontacteerd. Dan gaan we met je in gesprek over hoe jij wil helpen: in acties, achter de schermen, online? Soms kan het een tijdje duren voordat iemand je contacteert, want we hebben niet altijd genoeg rebellen die achter de schermen op nieuwe aanmeldingen reageren. Mocht je daar wel bij willen helpen, stuur dan een mailtje naar welcome@extinctionrebellion.nl!


Blijf op de hoogte

Als je (nog) niet mee wil doen maar wel op de hoogte wil blijven, schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief!

Volg ons Telegram kanaal voor de laatste updates over komende acties en evenementen

Volg ons Telegram kanaal

Doe mee met onze acties

Met directe actie en burgerlijke ongehoorzaamheid verstoren we vervuilende industrieën. Zo dwingen we de regering om maatregelen te nemen. Wil jij ook in actie komen? Dit kan je doen:

  1. Volg een actietraining. Hier leer je hoe Extinction Rebellion actievoert en ontmoet je mederebellen om samen mee te strijden.
  2. Volg onze campagnes en rebelleer mee.
  3. Neem contact op met je lokale groep om in jouw regio actie te voeren.

Sluit je aan bij een groep

Onze actie en impact is alleen mogelijk dankzij onze sterke gemeenschap en dankzij het werk dat achter de schermen gebeurt. Sluit je aan bij je lokale groep of een gemeenschapsgroep om andere rebellen te ontmoeten en de rebellie helpen op je eigen manier.

Start met organiseren

Kan je niet wachten om te beginnen en wil je meer leren over onze beweging? In onze bibliotheek vind je alle informatie om te kunnen starten: van het organiseren van acties tot het zelf starten van een groep.

Check de bieb

Ga naar een evenement in jouw buurt

De beste manier om meer te weten te komen over Extinction Rebellion, is door één van onze bijeenkomsten bij te wonen. Hierin leer je meer over de klimaat- en ecologische crisis, hoe we te werk gaan en wat je zelf zou kunnen doen binnen de beweging. Als bonus ontmoet je een groep aardige mensen die zich net als jij zorgen maken over de planeet.

Bekijk onze evenementen