Klimaatcafe

✨Maandelijks Klimaatcafé

Elke maand is er een Klimaatcafé in Zaandam. Onder het genot van een drankje kun je daar (mede)-rebellen ontmoeten en in gesprek gaan over je zorgen en vragen rondom de klimaat- en ecologische crisis. Elkaar spreken geeft hoop en inspiratie.

XR Zaanstreek-Waterland organiseert het Klimaatcafé meestal de 2e dinsdag van de maand. De bijeenkomst duurt ongeveer van 20:00 tot 22.00 uur. Drankjes zijn voor eigen rekening. Aanmelden is niet nodig. Heb je vooraf vragen? Mail dan naar xrzaanstreek@protonmail.com.
📍Locatie: BAZ Bouldergym, Oostzijde 381C, 1508 EP Zaandam

🌎 Extinction Rebellion (XR) is een beweging die zich inzet voor klimaatrechtvaardigheid voor iedereen. XR eist van de overheid om eerlijk te zijn over de klimaat- en ecologische ramp, te doen wat nodig is om de klimaatcrisis en het verlies aan biodiversiteit te stoppen, en burgers mee laten te beslissen over een rechtvaardige transitie. Wij voeren daarvoor creatieve, vreedzame en disruptieve acties, ook in de regio Zaanstreek-Waterland.

Details
Date:

February 13

Time:

20:00 - 22:00

Event Category:

Community

Organizer

XR Zaanstreek-Waterland

Email: XRZaanstreek@protonmail.com
Venue

Oostzijde 381C

Zaandam

Ready to rebel?

Join the thousands of people that are already taking real meaningful action with Extinction Rebellion. Whoever you are or however much time you have, there is a place for you within our movement.

Join