XR Almere

Neem contact met ons op!

We komen graag met je in contact. Dat kan via e-mail en de sociale media hieronder:

Over ons

Sluit je aan en kom in opstand voor het leven!
Onze consumptiemaatschappij, onze leiders en het bedrijfsleven laten ons afstevenen op een rampzalige klimaat- en ecologische crisis. We hebben de morele plicht om te rebelleren, ongeacht onze overtuiging, afkomst of politieke kleur, want de wereld heeft NU ACTIE NODIG!!!
Ook in Almere heeft een groepje rebellen elkaar gevonden om samen tot actie over te gaan. Doe je mee? Je bent welkom met ons op te trekken! Neem contact op via Facebook, Twitter, Instagram of email (via de Contactpagina). En bekijk onze komende events om ons te ontmoeten en meer te weten te komen.
Lees ook het recente interview met Dorus van XR Almere in Almere DEZE WEEK.
In liefde en woede,
XR Almere

Agenda

DE CRISIS IS NU 11-18 oktober

Wij doen mee aan de NajaarsRebellie met blokkade in Den Haag vanaf 11 oktober. Almeerders, sluit je bij ons aan. Doe mee! Dat kan in allerlei rollen, dus afhankelijk van je tijd, energie, mogelijkheden en of je wel of niet in de frontlinie wilt staan. Samen schudden we politiek Den Haag wakker!
Meer info en het programma vind je op de landelijke pagina: https://extinctionrebellion.nl/rebellie/

Extinction Rebellion Almere
Introductie-meeting (bij voldoende animo)

Wil je kennismaken met XR Almere en weten wat we doen in onze stad? Wil je je bij ons aansluiten? Meld je dan aan. Bij voldoende belangstelling organiseren we een speciale sessie waarin we vertellen wat ons beweegt, welke acties we doen en hoe iedereen daaraan kan meedoen. En waarin we graag ook jouw verhaal horen.

Belangstelling? Mail ons op xralmere@protonmail.com!

Extinction Rebellion Almere
Klimaatmars 6 november 2021

Ook XR Almere doet mee met de Klimaatmars die op zaterdag 6 november zal plaatsvinden in Amsterdam. Samen maken we het de grootste klimaatdemonstratie ooit in ons land gehouden.
Info: https://klimaatmars2021.nl/

Extinction Rebellion Almere
'Wat jij kunt doen aan de klimaatcrisis?' - december 2021 (datum nog bevestigen)

De volle omvang van de klimaatcrisis kan misschien lijken op een probleem dat te groot is om op te lossen, maar dat hoeft niet zo te zijn. Jij kan deel zijn van een oplossing.
In een interactieve sessie vertellen wij over de klimaatcrisis, wat XR eraan probeert te doen en hoe jij zou kunnen helpen. Na het praatje is er volop tijd voor vragen, reacties en kennismaken met elkaar!
Wil je bericht krijgen over waar en wanneer? Mail ons via xralmere@protonmail.com.

Extinction Rebellion Almere
Bekijk alle lokale groepen