XR Almere

Over ons

Sluit je aan en kom in opstand voor het leven!

Onze regering, de politiek en de grote bedrijven laten ons afdenderen op een rampzalige klimaat- en ecologische crisis. We hebben de morele plicht om te rebelleren, ongeacht onze overtuiging, afkomst of politieke kleur, want de wereld heeft NU ACTIE NODIG!!!

Ook in Almere heeft een groepje rebellen elkaar gevonden om elkaar te inspireren en samen tot actie over te gaan. Je bent welkom samen met ons op te trekken. Neem contact op via Facebook, Twitter, Instagram of email (zie de contactpagina voor de links).

Lees het recente interview met Dorus van XR Almere in Almere DEZE WEEK.

In liefde en woede,
XR Almere

Agenda

Heading for Extinction Talk - 7 mei 2021

"Ons huis staat in brand!"
De volle omvang van de klimaatcrisis kan misschien lijken op een probleem dat te groot is om op te lossen, maar dat hoeft niet zo te zijn. Jij kan deel zijn van een oplossing.
In de lezing 'Heading For Extinction- and what to do about it' leer je over de wetenschap achter de klimaat- en ecologische crisis waar we nu in zitten, XR’s strategie van massale burgerlijke ongehoorzaamheid, en wat je kan doen om te helpen. Na het praatje is er tijd voor vragen, discussie en beter kennis te maken met elkaar!
Meer info en aanmelden via de Facebook-pagina van XR Almere.

Extinction Rebellion Almere
Introductie-meeting - bij voldoende animo

Wil je kennismaken met XR Almere en weten wat we doen? Wil je je bij ons aansluiten? Doe dan mee in deze online sessie waarin we vertellen wat ons beweegt, en waarin we graag ook jouw verhaal horen.
We organiseren de sessie bij voldoende belangstelling. Dus als je interesse hebt, mail ons dan op xralmere@protonmail.com!

Extinction Rebellion Almere
Bekijk alle lokale groepen