XR Den Haag

Contact

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de evenementen van Extinction Rebellion Den Haag? Sluit je dan aan bij onze Telegram of WhatsApp broadcast groep.

Wie zijn we

Wij zijn gewone mensen, uit alle hoeken van Den Haag en van alle leeftijden die zich ernstig zorgen maken over de klimaat- en ecologische crisis. Wij zijn ouders, kinderen, studenten en grootouders die allemaal strijden voor een leefbare toekomst.
Kom gewoon eens kijken en doe mee!

We hebben regelmatig een introductiebijeenkomst (zie "evenementen of houd Facebook in de gaten) en onze vaste wekelijkse bijeenkomst is op dinsdagavond van 19 tot 21 in Grand Café Utopie, Den Haag.

Je kunt op allerlei manieren actief zijn. We zijn georganiseerd in 'circles' die zich met een specifiek onderwerp bezighouden. Zie voor een beknopte toelichting: https://extinctionrebellion.nl/structuur/

Die-in protest tijdens het luchtalarm

Dit is geen oefening!

Op de eerste maandag van het jaar hielden wij een die-in protest bij het kantoor van Shell in Den Haag.

Zie hier het videoverslag:
https://extinctionrebellion.nl/app/uploads/2022/01/IMG_1884.mp4

Om 12.00 uur bij de start van het luchtalarm lieten onze rebellen zich 'dood' op de grond vallen.

Dit doen we als symbool van de dreiging van een onleefbare planeet. Met de actie willen we aandacht vragen voor klimaatverandering. "bevinden ons echt in een klimaatcrisis en willen dat de overheid noodzakelijk beleid gaat maken.

ENGLISH
This is not a drill!

On the first Monday of the year, we held a die-in protest at Shell's office in The Hague.

See the video report here:
https://extinctionrebellion.nl/app/uploads/2022/01/IMG_1884.mp4

At 12:00 at the start of the air raid sirens, our rebels dropped 'dead' on the ground.

We do this as a symbol of the threat of an uninhabitable planet. With this campaign we want to draw attention to climate change. “We are really in a climate crisis and want the government to make necessary policies.

Extinction Rebellion Den Haag
Bekijk alle lokale groepen