XR Deventer

Contact

Blijf op de hoogte!

Via XR Deventer Nieuws krijg je af en toe belangrijke updates over onze acties en een bericht als de nieuwste nieuwsbrief van XR Deventer & omstreken in je mailbox zit.

Welkom bij XR Deventer & omstreken!

XR Deventer & omstreken is een actieve, levendige groep. Er is dus van alles te doen en er is veel ruimte voor nieuwe initiatieven.
In 2021 verzelfstandigden Zutphen en Apeldoorn zich tot volwaardige lokale XR-groepen, maar we werken veel met elkaar samen.

Heb je je nieuw aangemeld bij XR? Dan krijg je binnen een tot anderhalve week een welkomstmailtje of -telefoontje van een van onze Wegwijzers. Die gaat - als je dat wilt - met je kijken hoe & waar jij jouw talenten en mogelijkheden het beste tot hun recht kunt laten komen.

Natuurlijk kun je ook gewoon 'los' aanhaken bij een van onze acties, aansluiten bij een Affiniteitsgroep, je aanmelden bij onze XR Dorpsplein-appgroep of bijvoorbeeld naar onze maandelijkse online meetup komen (elke 3e zondag vd maand).

Hieronder zie je een overzicht van onze werkkringen. Ook daar ben je natuurlijk van harte welkom!

Extinction Rebellion Deventer

Maandelijks wat te doen in Deventer e.o.

Beelden zeggen meer dan woorden

We doen vrijwel elke maand tenminste 1 actie in Deventer en omgeving. Zie de foto-sectie voor een indruk van het soort acties dat we doen.

Dit is slechts een selectie van alles wat er gedaan moet worden om deze beweging op te bouwen. Je kunt contact met ons opnemen voor een oriënterend gesprek zodat we kunnen zien wat je nog meer kunt doen, of gewoon beginnen met naar een evenement of een actie te komen om onze rebellen te ontmoeten!

Outreach & Training

Organisator publieksbijeenkomsten

1–5 uur / week Meer informatie
Actie & Logistiek

Actie-coördinator

1–5 uur / week Meer informatie
Coördinatie Cirkel

Rebellen in alle soorten en maten

1–5 uur / week Meer informatie
Bekijk alle lokale groepen