XR Enschede

Contact

Kanalen en links

Gebruik onze broadcast kanalen om op de hoogte te worden gehouden over belangrijke gebeurtenissen of geef een donatie aan XR Enschede

Over ons

Welkom nieuwe rebellen!

XR Enschede is een groeiende actieve groep in omgeving Enschede, bestaande uit een diverse mix van mensen die zich ontzettend zorgen maken over het klimaat en de natuur. Wij strijden in Enschede en omstreken voor duurzaamheid, biodiversiteit en een schone toekomst.

Er zijn vele manieren om bij te dragen: van kunst tot communicatie, van actieplanning tot regeneratie. Iedereen kan wel meedenken en meehelpen met organiseren, van kleine initiatieven tot grote acties. Als je interesse or ideeen hebben, stuur vooral een mailtje! Onze Integrators staan klaar om je te helpen jouw draai te vinden in de groep.

Dit is slechts een selectie van alles wat er gedaan moet worden om deze beweging op te bouwen. Je kunt contact met ons opnemen (xrenschede@protonmail.com) zodat we kunnen zien wat je kunt doen, of gewoon beginnen met naar een evenement of een actie te komen om onze rebellen te ontmoeten!

Co├Ârdinatie Cirkel

Rebellen in alle soorten en maten

1–5 uur / week Meer informatie
Bekijk alle lokale groepen