XR Roermond

Contact

Je bent van harte welkom bij onze groep. Om op de hoogte te blijven van wat er gebeurt binnen XR Roermond zijn er meerdere ingangen. Hieronder staan een paar opties. We hebben ook nog een vergader groep in Signal en communiceren met andere groepen via Mattermost.

Direct meepraten en meelezen?

🌎 Activiteiten groep: Om met een wandeling, lokale demonstratie of ander evenement mee te doen hoef je nergens lid van te zijn, je kan altijd meedoen. Mogelijkheden om te helpen zullen we ook hier delen. 💚 De XR Roermond Sociaal groep is om te socializen en allerlei dingen te delen zoals artikelen, documentaires, foto's, vragen, off topic dingen etc. 🌱 Via de mail sturen we ongeveer 1x per maand een lokale nieuwsbrief. Schrijf je hier in of stuur ons een mail dat je graag de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Evenementen

Regelmatig worden er bijeenkomsten, lezingen of acties georganiseerd door XR Roermond. Ook worden er soms evenementen georganiseerd in samenwerking met andere lokale groepen.

jun 21
XR bijeenkomst
Elke twee weken komt XR Roermond bij elkaar voor de algemene vergadering waarin we van alles bespreken wat er speelt in onze groep. Deze week ontmoeten we elkaar in...
Bekijk alle lokale groepen