XR Roermond

Over XR Roermond

Het laatste nieuws van onze lokale groep / cirkel Extinction Rebellion Roermond (XR Roermond) vind je op Facebook en Instagram, de beide links vind je onder 'contact'. Onder 'evenementen' (net onder ons logo) hierboven vind je onze activiteiten en/of acties die we zelf of samen met andere XR groepen / cirkels organiseren.

Ons e-mail-adres is xrroermond 'at' protonmail punt com, een aanklikbare versie van ons e-mailadres staat onder'contact'. Mail ons als je meer wil weten of meld je aan door hierboven onder 'Doe mee' het online formulier in te vullen. Iemand van onze groep zal daarna contact met je opnemen.

Iedereen is van harte welkom. We zijn een inclusieve beweging en er is van alles te doen en beleven, voor- en achter de schermen. Iedereen kan meedoen. Ook als je (nog) geen actie wil voeren.

Contact

Je bent van harte welkom bij onze groep. Om op de hoogte te blijven van wat er gebeurt binnen XR Roermond zijn er meerdere ingangen. Onze communicatie verloopt via de app Signal en we communiceren met andere groepen via Mattermost. Hieronder staan de links naar Facebook en Instagram. Daar plaatsen we regelmatig nieuws van onze groep.

Direct meepraten en meelezen?

🌎 Activiteiten groep: Om met een wandeling, lokale demonstratie of ander evenement mee te doen hoef je nergens lid van te zijn, je kan altijd meedoen. Mogelijkheden om te helpen zullen we ook hier delen. 💚 De XR Roermond Sociaal groep is om te socializen en allerlei dingen te delen zoals artikelen, documentaires, foto's, vragen, off topic dingen etc. 🌱 Via de mail ontvang je 1x per maand een nieuwsbrief. Schrijf je hier in of stuur ons een mail dat je graag de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Evenementen

Regelmatig worden er bijeenkomsten, lezingen of acties georganiseerd door XR Roermond. Ook worden er soms evenementen georganiseerd in samenwerking met andere lokale groepen.

Geen aankomende evenementen voor XR Roermond

Bekijk alle evenementen
Bekijk alle lokale groepen