Bekijk alle posities

Coordinator van outreach naar publieke figuren en organisaties

Outreach & Training, XR NL

Verantwoordelijkheden

De coördinator is verantwoordelijk voor het faciliteren en coördineren van de ontwikkeling en implementatie van een strategie om de reikwijdte van XRNL naar publieke figuren en andere organisaties te vergroten. Ze zullen input zoeken van en het faciliteren van overeenstemming met lokale outreach en het trainen van werkcirkel over de inhoud van de strategie, en coördineren met leden van de National Outreach and Training werkcirkel. Na de ontwikkeling van de strategie coördineren zij de uitvoering ervan met zowel de nationale kring als de verschillende lokale kringen.

Beschrijving

De coördinator deel uit van de National Outreach and Training Working Circle. Indien nodig kunnen ze ondersteuning zoeken bij andere kringleden bij het ontwikkelen en implementeren van de strategie en kunnen ze ook andere vrijwilligers werven binnen XRNL. De National Outreach and Training Werkcirkel komt meestal elke twee weken bijeen via videoconferentie.

Vereisten

Geen specifieke ervaring vereist. De ideale kandidaat is proactief en een goede organisator en communicator. Bestaande netwerken met relevante organisaties of publieke figuren een pluspunt maar niet essentieel.

Tijdsbesteding

1–5 uur / week

Geïnteresseerd?

Neem contact op met de rolmedewerker!