Bekijk alle posities

Integrator O&T NL

Outreach & Training, XR NL

Verantwoordelijkheden

In het algemeen: het welkom heten van nieuwe deelnemers bij de landelijke outreach&training cirkel en ze hun weg in de cirkel en waar nodig in XR algemeen helpen te vinden. Dit kan door de volgende dingen te doen: persoonlijke gesprekken aangaan met geïnteresseerden, meedenken wat bij ze past, wat uitleg geven over XR O&T en wat we doen, vacatures online zetten. Waar nodig kun je natuurlijk hulp krijgen.

Beschrijving

Ik (Bjarne) vind het welkom heten van nieuwe mensen bij XR echt een van de leukste dingen om te doen. Je leert heel wat interessante mensen kennen en als je ze op weg helpt is bijna iedereen altijd heel dankbaar. Ik moet alleen een klein stapje terug doen met XR, dus daarom zou ik deze rol graag doorgeven. Ik help graag bij het oppakken van de rol!

Vereisten

- Engels kunnen spreken - Bereidheid om vanuit iemand mee te denken wat beste past bij iemand - Bekendheid met de online middelen (Mattermost, wiki, nextcloud) zodat je mensen daar mee op weg kan helpen. Niet vereist, wel handig: - wat basale kennis van andere cirkels/lokale groepen zodat als iets anders beter bij die persoon past, je ze ook door kan verwijzen.

Tijdsbesteding

1–5 uur / week

Geïnteresseerd?

Neem contact op met de rolmedewerker!