Bekijk alle posities

Lokale cirkelmobilisator

Outreach & Training, XR NL

Verantwoordelijkheden

Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie met en het mobiliseren van lokale outreach & trainings cirkels in het hele land. Dit houdt in: - Ondersteunen van lokale kringen om outreach- en trainingsdoelen te bepalen en te behalen. - Inzicht in de steun die lokale kringen nodig hebben en coördinatie van de inspanningen van de nationale kring om die steun te verlenen - Coördinatie van de ontwikkeling van richtlijnen en sjablonen voor lokale kringen - Het vergemakkelijken van het delen van lessen en succesvolle praktijken met en tussen lokale kringen, onder meer door het organiseren van regelmatige workshops (online of in persoon) om lokale kringen samen te brengen. - Ontwikkelen en onderhouden van goede relaties met lokale kring vertegenwoordigers

Beschrijving

De nationale outreach & training cirkel is verantwoordelijk voor het helpen van XRNL om een massabeweging te worden door zoveel mogelijk mensen te bereiken en in de beweging te brengen, maar ook om hen te trainen om succesvolle en effectieve rebellen te worden. Het grootste deel van deze outreach gebeurt op lokaal niveau, dus als nationale kring moeten we ons richten op het ondersteunen van de lokale kringen om dit effectief te doen. Daarom zijn we op zoek naar een nieuw lid dat direct kan coördineren met de lokale kringen en hen kan helpen om hun potentieel te bereiken.

Vereisten

Er is geen voorafgaande ervaring vereist. We zijn op zoek naar iemand die goed is in het opbouwen en onderhouden van goede relaties, een natuurlijke begeleider is en gemotiveerd is om onze beweging te helpen groeien!

Tijdsbesteding

1–5 uur / week

Geïnteresseerd?

Neem contact op met de rolmedewerker!