Bekijk alle posities

Lokale Groep Support

XR NL, Integratie

Gepubliceerd op maart 21, 2020
Verantwoordelijkheden

We zouden graag mensen binnen de nationale integratiecirkel hebben die lokale groepen / lokale integratoren volgen bij de implementatie van de integratiepraktijken die we promoten. De rol kan zo simpel zijn als het hebben van een spreadsheet met één rij voor elke lokale groep en één kolom voor elke praktijk die we promoten. In elke cel markeren we als gedaan / niet gedaan. De lokale groepscoördinator promoot dan bepaalde praktijken bij bepaalde lokale groepen en brengt in kaart wat de verbeterpunten zijn voor de landelijke kring om deze uit te leggen en te communiceren.

Beschrijving

Over de cirkel: De Nationale Integratiecirkel is hier om een beweging voor iedereen op te bouwen. We creëren strategieën om effectief nieuwe rebellen aan te trekken en te integreren in XR Nederland, om de beweging te masseren en momentum op te bouwen voor meer impact.

Vereisten

De vereisten voor deze rol zijn laag, ook al wordt geadviseerd om naar een Lezing: De Klimaatcrisis - en wat wij eraan kunnen doen' Welkom bij XR'-gesprekken te zijn geweest.

Tijdsbesteding

6 - 10 uur / week

Solliciteer

Neem contact op met de rolmedewerker om te solliciteren of om meer informatie op te vragen.