Bekijk alle posities

Integrator

Outreach & Training, XR NL

Gepubliceerd op 03/10/2020
Verantwoordelijkheden

De cirkelintegrator zal verantwoordelijk zijn voor de integratie van nieuwe rebellen in de Outreach en Training Circle. Dit omvat taken zoals: - Het eerste aanspreekpunt zijn om informatie te ontvangen over nieuwe rebellen die geïnteresseerd zijn om zich bij de kring aan te sluiten en met hen in contact te komen. - Het ontwikkelen en onderhouden van een integratiedocument met een exacte beschrijving van de cirkel en een lijst van taken die nieuwe rebellen op dit moment nodig hebben. - Het verwelkomen van nieuwe rebellen bij de eerste ontmoeting en hen informeren over de kring, de principes en waarden van XR, de manier waarop de vergaderingen worden geleid, enz. - Nieuwe rebellen helpen bij het opzetten van XR-communicatiekanalen - Ervoor zorgen dat nieuwe rebellen betrokken blijven - Optreden als contactpersoon voor de nationale integratie cirkel Als ze tijd hebben, kan de cirkelintegrator ook andere taken in de cirkel op zich nemen (er is altijd genoeg te doen!).

Beschrijving

De National Outreach and Training circle is verantwoordelijk voor het helpen van Extinction Rebellion NL om een massabeweging met grote impact te worden. Dit doen we door iedereen te bereiken en te betrekken, van gewone mensen tot publieke figuren en andere organisaties. We zijn ook verantwoordelijk voor het coördineren van alle trainingen om ervoor te zorgen dat de rebellen alle middelen hebben om effectief te zijn.

Vereisten

De integrator moet een persoon zijn die warm, vriendelijk en gastvrij is voor nieuwe rebellen. We hebben geen voorafgaande ervaring nodig, maar zijn op zoek naar iemand die veel energie, enthousiasme en toewijding zal brengen om XR te helpen groeien en de leden van de cirkel te integreren.

Tijdsbesteding

1–5 uur / week

Solliciteer

Neem contact op met de rolmedewerker om te solliciteren of om meer informatie op te vragen.