Bekijk alle posities

Ondersteuner van lokale integrators

Integratie, XR NL

Verantwoordelijkheden

In deze functie ondersteun je lokale groepsintegratoren, die de basis vormen voor de groei van onze gedecentraliseerde beweging. Dit houdt in; - het delen van nuttige gidsen, digitale tools en middelen. - integrators uitnodigen voor de maandelijkse sessie - integratoren aanmoedigen om de beste integratiepraktijken te implementeren, zoals het publiceren van rollen op de website, het hebben van een lokale e-mailnieuwsbrief, het oproepen van nieuwe rebellen, het opzetten van een lokale integratiecirkel en nog veel meer.

Beschrijving

Het werk van de nationale integratie cirkel is van cruciaal belang voor het vergroten van de omvang, veerkracht en impact van Extinction Rebellion. In de integratiecirkel werken we samen met lokale groepsintegrators en nieuwe rebellen om de problemen te identificeren waar mensen tegenaan lopen als ze zich bij de beweging aansluiten, en we ontwikkelen oplossingen voor die problemen door het schrijven van gidsen, het geven van trainingen, het ontwikkelen van digitale tools en nog veel meer. We hebben jou nodig voor deze rol zodat we het makkelijker, leuker en impactvol kunnen maken voor nieuwe mensen om zich bij de beweging aan te sluiten, en samen onze kansen vergroten om de klimaat- en ecologische crisis aan te pakken.

Vereisten

- Spreekt en schrijft Nederlands of Engels (bij voorkeur beide) - Ervaring met integratie en/of het groeien van sociale bewegingen is gewenst, maar niet vereist - Goede communicatie

Tijdsbesteding

6–10 uur / week

Geïnteresseerd?

Neem contact op met de rolmedewerker!