Bekijk alle posities

Rebel Radio Host

Regeneratieve Cultuur, XR NL

Verantwoordelijkheden

Als radiopresentator voor Rebel Radio doe je (live) interviews, speel je muziek af, en behoud je de aandacht van luisteraars tijdens onze radio uitzendingen. Je werkt samen met de programmeur, die de content van de uitzending organiseert, en het tech team, dat technische ondersteuning vóór en tijdens de uitzending biedt.

Beschrijving

Rebel Radio is een radioprogramma opgezet door Extinction Rebellion - we brengen onze regeneratieve cultuur, creativiteit en diepgravende interviews in jullie huiskamers. We hebben (voorlopig) twee keer per week een live uitzending (maandag- en donderdagavond). We werken met drie teams: tech, content en outreach, maar de host werkt niet per se binnen één van deze teams.

Vereisten

Je bent bekend met onze principes en kernwaarden en op de hoogte van de activiteiten binnen XR. Het lijkt je leuk om live op de radio te spreken en om je op dit gebied verder te ontwikkelen. Je bent erg geïnteresseerd in klimaatrechtvaardigheid en het bouwen aan een betere wereld. Enige ervaring is handig, maar zeker niet vereist.

Tijdsbesteding

1–5 uur / week

Geïnteresseerd?

Neem contact op met de rolmedewerker!