Bekijk alle posities

Rebel Radio Marketeer

Regeneratieve Cultuur, XR NL

Gepubliceerd op april 14, 2020
Verantwoordelijkheden

Als Rebel Radio Marketeer ben je lid van het Outreach Team en probeer je Rebel Radio zo veel mogelijk aan de mens te brengen. Je legt contact met verschillende lokale groepen van XR om mensen enthousiast te maken over Rebel Radio; op die manier probeer je luisteraars te werven maar ook mensen te vinden die het leuk vinden mee te werken aan het radioprogramma. Ook denk je mee over welke doelgroep we willen bereiken en hoe we dit het best kunnen doen. Hiernaast neem je deel aan de vergaderingen met de andere teams binnen Rebel Radio om de radioprogramma’s voor te bereiden.

Beschrijving

Rebel Radio is een radioprogramma opgezet door Extinction Rebellion - we brengen onze regeneratieve cultuur, creativiteit en diepgravende interviews in jullie huiskamers. We hebben (voorlopig) twee keer per week een live uitzending (maandag- en donderdagavond). We werken met drie sub-teams: tech, content en outreach.

Vereisten

Het kan handig zijn als je al ervaring hebt in een outreach of media cirkel, maar dit is zeker geen vereiste. We horen graag jouw ideeën over wat je kan bijdragen aan Rebel Radio!

Tijdsbesteding

1–5 uur / week

Solliciteer

Neem contact op met de rolmedewerker om te solliciteren of om meer informatie op te vragen.