Bekijk alle posities

Rebel Radio Muziekcurator

Regeneratieve Cultuur, XR NL

Verantwoordelijkheden

Als muziekcoördinator selecteer je muziek voor de uitzendingen van rebel radio. Dit doe je bijvoorbeeld door contact op te nemen met lokale artiesten, door rond te vragen in XR en jouw eigen netwerk, of door creative commons muziek te vinden. Als we een licentie hebben, kan je ook commerciële muziek gebruiken. Je maakt een afspeellijst en communiceert met de host over de gekozen muziek.

Beschrijving

Rebel Radio is een radioprogramma opgezet door Extinction Rebellion - we brengen onze regeneratieve cultuur, creativiteit en diepgravende interviews in jullie huiskamers. We hebben (voorlopig) twee keer per week een live uitzending (maandag- en donderdagavond). We werken met drie sub-teams: tech, content en outreach. De muziekcoördinator is deel van het content team, er zijn meerdere muziekcoördinatoren en hoe vaak jij uitzendingen voorbereid hangt af van jouw agenda.

Vereisten

Je houdt van muziek en hebt ideeën over wat voor muziek goed zou passen bij Rebel Radio. Bij voorkeur heb je een netwerk in de (lokale) muziekwereld.

Tijdsbesteding

1–5 uur / week

Geïnteresseerd?

Neem contact op met de rolmedewerker!