Bekijk alle posities

Secretaris

Integratie, XR NL

Gepubliceerd op 07/03/2021
Verantwoordelijkheden

- de datum en het tijdstip van de volgende integratievergadering en van de volgende sessie met de lokale groepsintegratoren delen - Wees aanwezig op de integratievergadering (om de 2 weken) en de sessie met de lokale groep integratoren (om de maand) - Notuleer de integratievergadering & sessie met de lokale groep integratoren. - Organiseer de actiepunten van de integratievergadering & sessie met de lokale groep integratoren.

Beschrijving

Het werk van de nationale integratie cirkel is van cruciaal belang voor het vergroten van de omvang, veerkracht en impact van Extinction Rebellion. In de integratiecirkel werken we samen met lokale groepsintegrators en nieuwe rebellen om de problemen te identificeren waar mensen tegenaan lopen als ze zich bij de beweging aansluiten, en we ontwikkelen oplossingen voor die problemen door het schrijven van gidsen, het geven van trainingen, het ontwikkelen van digitale tools en nog veel meer. We hebben jou nodig voor deze rol zodat we het makkelijker, leuker en impactvol kunnen maken voor nieuwe mensen om zich bij de beweging aan te sluiten, en samen onze kansen vergroten om de klimaat- en ecologische crisis aan te pakken.

Vereisten

- In staat om aanwezig te zijn bij de vergaderingen die in de functieomschrijving worden beschreven - Spreekt en schrijft zowel Nederlands als Engels - Duidelijk schrijven - Georganiseerd persoon

Tijdsbesteding

1–5 uur / week

Solliciteer

Neem contact op met de rolmedewerker om te solliciteren of om meer informatie op te vragen.

Email: samxr@protonmail.com
Mattermost: @samxr
Telefoonnummer: 0625541099