Bekijk alle posities

Sociale Media Held voor Rebel Radio

Regeneratieve Cultuur, XR NL

Verantwoordelijkheden

Als Sociale Media Held ben je een belangrijk onderdeel van het Rebel Radio team. Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van de sociale media en zorgt ervoor dat er regelmatig wat wordt gepost over de radioshows. Op dit moment beheren we alleen een FB-pagina; in de toekomst willen we ook graag willen uitbreiden naar Twitter en Instagram. Om goed op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen Rebel Radio en om ideeën uit te wisselen, neem je deel aan de vergaderingen met de andere teamleden (in de komende periode vinden deze plaats op dinsdag van 20 tot 21.30u in de oneven weken).

Beschrijving

Rebel Radio is een radioprogramma opgezet door rebellen uit verschillende lokale groepen van Extinction Rebellion NL - we brengen onze regeneratieve cultuur, creativiteit en diepgravende interviews in jullie huiskamers. We hebben de afgelopen tijd 1 show per week gemaakt, tijdens de zomer gaan we over op 1 live show per twee weken, op de maandagavonden in de even weken.

Vereisten

Het is fijn/handig als je ervaring hebt met verschillende sociale media platforms, of bijvoorbeeld betrokken bent (geweest) bij een media-cirkel.

Tijdsbesteding

1–5 uur / week

Geïnteresseerd?

Neem contact op met de rolmedewerker!