Wij zijn XR Justice Now! Wij zien dat de klimaatcrisis inherent is aan de manier waarop de wereld in elkaar zit. Door kolonialisme, de manier waarop het Westen de rest van de wereld uitbuit, en het kapitalisme dat uitgaat van oneindige groei gaat er heel veel kapot.

Wij komen in opstand voor de bescherming van al het leven op aarde door ons te verzetten tegen deze systemen.

Klimaatrechtvaardigheid betekent een eerlijk systeem dat binnen de grenzen van onze planeet blijft en dat we ons inzetten voor een eerlijke wereld voor alle mensen.

Geboren uit woede, gedreven door liefde

Geboren uit woede over het geweld van de Israƫlische regering zijn wij van plan met onze acties onze steun uit te blijven spreken voor de Palestijnen die lijden onder oorlogsmisdaden en structurele onderdrukking. We willen een einde aan de bezetting, de apartheid en de huidige genocide. Alleen zo kan het geweld gestopt worden.

Maar dat is niet het enige wat we willen doen. Om klimaatrechtvaardigheid te bereiken moten we in opstand komen tegen onderdrukking in de hele wereld. Alle systemen van onderdrukking zijn met elkaar verbonden.

Daarom zijn we al acties tegen andere organisatie die deze systemen in stand houden aan het bedenken. We leven in een snel veranderende wereld en zien dat de maatschappij drastisch zal moeten veranderen.

We zetten ons in voor een eerlijk toekomst voor iedereen.

Niemand zal vrij zijn tot we allemaal vrij zijn!

 

Schrijf je in om onderdeel te worden van XR Justice Now!