Actietraining – NVDA Training

( This event will be in Dutch)
Extinction Rebellion (XR) is een vreedzame sociale beweging movement die de klimaat en ecologische crisis aankaart door middel van geweldloze directe actie (non-violent direct action, NVDA). Volg je Extinction Rebellion en ben je geïnteresseerd in de acties die we organiseren? Zou je meer willen leren over hoe je mee kan doen met acties? Dan is dit je kans!
Deze training is bedoeld om je zo goed mogelijk voor te bereiden op acties, bijvoorbeeld tijdens de internationale Lenterebellie in de week van 13 tot 19 april. Deze training heeft alles wat jij nodig hebt om comfortabel en veilig aan een actie mee te kunnen doen.
In deze training zullen we zowel theorie als praktijk behandelen. Op de agenda staat onder andere:
– Geweldloosheid
– Waarom we NVDA gebruiken
– Juridische aspecten
– Rollenspeloefeningen en de-escalatietechnieken
Ook wordt er tijdens de training tijd besteed aan het maken van een affiniteitsgroep: een groep mensen die samen aan een actie deelneemt en bij elkaar blijft.
De training duurt 4 uur, dus neem wat eten en drinken mee om met elkaar te delen gedurende de pauze
AANMELDEN
Iedereen is welkom op deze gratis training! Aanmelden is fijn via email, maar niet noodzakelijk. Voor vragen kun je ons mailen via xrcastricum@gmail.com.
TAAL
Deze training wordt in het Nederlands gegeven.
LOCATIE
Basisschool De Sokkerwei.
Sokkerwei 4
MEER WETEN?
https://extinctionrebellion.nl/

Details
Date:

March 21

Time:

13:00 - 17:00

Venue

Sokkerwei 4

Castricum, Nederland, 1901 KZ

Ready to rebel?

Join the thousands of people that are already taking real meaningful action with Extinction Rebellion. Whoever you are or however much time you have, there is a place for you within our movement.

Join