Klimaatcafé op 2 – Almere, 15 februari 2024

Op donderdag 15 ferbuari is in Café op 2 op het Stadhuisplein in Almere weer ons gezellige Klimaatcafé. Je kunt daar rebellen ontmoeten en praten over je zorgen, vragen en oplossingen rondom de klimaatcrisis.

In gesprek met rebellen
Extinction Rebellion (XR) is een beweging die zich inzet voor klimaatrechtvaardigheid voor iedereen. XR eist van de overheid om eerlijk te zijn over de ecologische ramp, te doen wat nodig is om de klimaatcatastrofe en het verlies aan biodiversiteit te stoppen, en burgers te laten beslissen over een rechtvaardige transitie. Wij voeren daarvoor creatieve, vreedzame en disruptieve acties, ook in Almere.

Derde donderdag van elke maand
XR organiseert het Klimaatcafé op de derde donderdag van de maand in Café op 2 aan het Stadhuisplein 2 in Almere. De bijeenkomst duurt ongeveer van 19.30 tot 21.30 uur. Drankjes zijn voor eigen rekening.

Aanmelden is niet nodig. Heb je vooraf vragen? Mail dan naar xralmere@protonmail.com.

Details
Date:

February 15

Time:

19:30 - 21:30

Event Category:

Other, Community, Welcome meeting

Organizer

Extinction Rebellion Almere

Email: xralmere@protonmail.com
Venue

Café op 2

Stadhuisplein 2

Almere, 1315 HT

Ready to rebel?

Join the thousands of people that are already taking real meaningful action with Extinction Rebellion. Whoever you are or however much time you have, there is a place for you within our movement.

Join