Samen koken

Help ons koken voor onze XR volkskeuken op donderdagavond! De deuren zijn open voor vrijwilligers vanaf 16:00 en we proberen tussen 18:00 en 19:00 uur het eten te serveren. Elke week is er een andere chef (of twee), die het koken coördineert.

Als je vroeg komt kan je sowieso helpen met groenten snijden en/of koken. Wil je ook wel helpen met serveren, opruimen en/of schoonmaken? Dan kan je ook pas later komen. Alle hulp is welkom!

Vind je het nou heel leuk en gezellig met ons, of wil je ook wel een keertje chef zijn, vraag dan aan de andere vrijwilligers of iemand je in onze Signal chat zet. Daar kunnen mensen zich opgeven om chef te zijn.

We krijgen gratis geredde groenten en fruit gedoneerd van Instockmarket, hartstikke duurzaam dus en zo gaan we voedselverspilling tegen! De groenten en fruit zijn altijd een verrassing dus we kunnen lekker creatief aan de slag.

Je kan zelf binnenlopen wanneer je aankomt, de deur (linkerdeur van de middelste dubbeldeuren: zie groen omrandde deur in afbeelding) is een beetje stroef maar als je goed duwt moet het lukken. In principe zijn de deuren om 16:00 uur open, tenzij degene met de sleutel tegenweer heeft op de fiets!

Details
Date:

November 2

Time:

16:00 - 18:00

Event Category:

Community

Organizer

Extinction Rebellion Amsterdam

Email: xr.amsterdam@protonmail.com
Venue

Nieuwland

Pieter Nieuwlandstraat 93

Amsterdam

Ready to rebel?

Join the thousands of people that are already taking real meaningful action with Extinction Rebellion. Whoever you are or however much time you have, there is a place for you within our movement.

Join