Tem de Leeuw! – Grote gezamenlijke publieksactie bij ING

Action

Price: Free

Less suitable for new rebels. View all events for new rebels
Money Rebellion is niet de enige die in actie komt. Want op zondagmiddag 23 april organiseren wij samen met Milieudefensie en FossielVrijNL een grote publieksactie voor de deur van het hoofdkantoor van ING in Amsterdam Zuidoost. Samen maken wij – op de dag vóór de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering – onze eisen aan ING nog eens heel duidelijk:

Samen maken wij – op de dag vóór de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering – onze eisen aan ING nog eens heel duidelijk: sluit de geldkraan voor olie, kolen en gas en maak een leefbare, rechtvaardige wereld mogelijk.

Met banners, speeches, kinderactiviteiten en muziek maken we een vuist voor een fossielvrij ING. Neem iedereen mee naar deze belangrijke én gezellige actie: opa’s en oma’s, kinderen, je vrienden en collega’s.


Neem iedereen mee naar deze belangrijke én gezellige actie: opa’s en oma’s, kinderen, je vrienden en collega's!

Mail met hoeveel mensen jij komt naar moneyrebellion@proton.me. Wij houden je dan op de hoogte van de plannen voor de 23e.

https://www.ingdebankvanfossielnederland.nl/brede-manifestatie-aandeelhoudersvergadering-23-april/

Aanmelden voor publieksactie: https://gofossilfree.org/nl/tem-de-leeuw/#meldjeaan

Meer info: https://gofossilfree.org/nl/tem-de-leeuw/

Aanmelden Signal groep SharING is caring: https://signal.group/#CjQKIDrmuqOiiA5bu-UuE5XJvK2_DPR6F6A_hSvGxQSQvuOtEhBSJxW_FBPFy0e2WtlMg_Vu

Organizer

Extinction Rebellion NL

info@extinctionrebellion.nl