Welkom bij XR Drenthe

Introduction to XR Training or Lecture

6 April 2024

9:30 to 12:00

Sleutelbloemstraat 1, Assen, , Nederland

Dutch spoken

Price: Free

Registration is required
This event is especially suited for new rebels.

Tijdens deze welkomstbijeenkomst maken we je wegwijs binnen Extinction Rebellion. We beginnen met een presentatie, waar je leert wat XR is, wat we willen en hoe we georganiseerd zijn. Er is natuurlijk ook ruimte voor ontmoeting en gezelligheid.

 

🌍 Programma 6 april
9.30 inloop met koffie en thee
10.00 kennismaking en introductie XR
12.00 einde

📍 Adres:
Volgt na aanmelding.


Aanmelden is noodzakelijk, via dit formulier.
Voor vragen kun je mailen naar Drenthe@extinctionrebellion.nl

 

Over XR Drenthe
XR Drenthe is één van de vele lokale groepen van XR Nederland. Wij mobiliseren voor landelijke acties en organiseren daarnaast onze eigen acties. We hebben momenteel drie campagnes (bollenteelt gifvrij, het klimaatalarm, het burgerberaad). Je leest meer over onze campagnes op onze website.

Over Extinction Rebellion
Extinction Rebellion betekent ‘verzet tegen uitsterven’. Dat klinkt dramatisch en dat is het ook. Want wat gebeurt er? De klimaatcrisis ontwricht op steeds grotere schaal onze maatschappij. Eén miljoen planten- en diersoorten dreigen door vervuiling en ecologische vernietiging uit te sterven. De wetenschap zegt dat we NU moeten handelen om erger te voorkomen. Helaas doet onze overheid dit onvoldoende en verzaakt daarmee haar zorgplicht. De rekening komt op het bordje van mensen die er vaak niks aan kunnen doen, zoals jonge generaties. Ben je ook klaar met alle praatjes en wil je iets DOEN? Sluit je aan.
Registration is required

Location

Open Hof Assen, Sleutelbloemstraat 1, Assen, , Nederland