Welkom bij XR – introductiebijeenkomst

Maak jij je ook zorgen om de klimaat- en ecologische crisis? Ben je klaar met toekijken hoe politici en bedrijven ons naar de afgrond leiden? Nieuwsgierig geworden door onze acties? Welkom bij XR! Op dinsdag 13 juni organiseren we in Deventer een introductiebijeenkomst voor wie zich nieuw bij XR heeft aangemeld en voor wie zich daarop oriënteert of alleen nieuwsgierig is.

Zoals je weet pakken we het bij Extinction Rebellion anders aan. We gaan voorbij aan klimaatmarsen en petities, en bouwen een massabeweging die het tij kan keren. En in deze bijeenkomst leer je, als je wil meedoen, hoe je mee kan rebelleren op een manier die bij jou past!

Het eerste deel van de bijeenkomst hebben we het over de klimaat- en ecologische crisis, met uiteraard ruimte voor interactie. Het is erger dan je denkt, maar geen zorgen: je hoort ook over Extinction Rebellion, en hoe wij denken het verschil te kunnen maken.

Vervolgens laten we zien hoe XR georganiseerd is en kun je ontdekken hoe jij je desgewenst in kan zetten op een manier die bij je past. Als manusje van alles bij je lokale groep, of juist als specialist bij een landelijke kring: van juridische of mentale ondersteuning tot het organiseren of promoten van acties en evenementen, en nog véél meer.

De bijeenkomst vindt plaats van 19:30-21:30 uur bij Artomondo (Nieuwstraat 20), in het centrum van Deventer. Vanaf 19:15 kun je naar binnen; de koffie en thee staan dan voor je klaar.

Deelname is gratis, er staat een donatie-potje voor als je wat wil/kan bijdragen in de kosten.

Tot ziens op 13 juni! En, kan je nou niet wachten om in actie te komen? Nodig dan je vrienden, buren of familie uit om samen mee te doen, en help zo de beweging alvast te groeien!

Details
Date:

June 13

Time:

19:30 - 21:30

Event Category:

Talk, Meeting

Organizer

Extinction Rebellion Deventer e.o.

Email: XRDeventer@protonmail.com
Venue

Artomondo

Nieuwstraat 20

Deventer

Ready to rebel?

Join the thousands of people that are already taking real meaningful action with Extinction Rebellion. Whoever you are or however much time you have, there is a place for you within our movement.

Join