XR Drenthe Potluck & zingen met het Rebellenkoor

Social Gathering Training or Lecture Meeting

12 October 2023

17:30 to 21:30

Assen, Nederland

Price: Free

New rebels are welcome
Twee keer per maand ben je van harte welkom bij de potluck van XR Drenthe in Assen.
❤️  Een moment en een plek om met elkaar te ontspannen, na te praten over acties, met elkaar te verbinden en om de beweging sterker te maken.
🥘🍀 En voor wie zin/tijd heeft: om samen te eten. We beginnen om 18 uur met een vegan 🌱 'potluck', waarbij iedereen iets te eten meeneemt, dit zetten we allemaal bij elkaar en zo delen en eten we samen. Na het eten is er een invulling die per keer verschilt.

🎶 Om 19:00 uur: zingen met het Drentse Rebellenkoor! Samen zingen en liedjes oefenen die gezongen worden bij (lokale) acties. Samen laten we letterlijk onze stem horen.
Wanneer je niet meezingt: blijf dan gerust nog even om te luisteren of om koffie/thee te drinken met andere rebellen.

🐞 Iedereen is van harte welkom, ook en juist wanneer je nog niet eerder bij een XR activiteit bent geweest. Meld je wel even aan, dat kan hier.

Je kunt ook ná het eten aansluiten, zorg dan dat je er uiterlijk om 19:00 uur uur bent.
☕🫖 Een financiële bijdrage voor de koffie/thee wordt zeer gewaardeerd 🙏🏼, dat kan contant in een donatie-potje of via een QR-code ter plekke.

Programma
17:30 inloop
18:00 vegan potluck
19:00 zingen met het Rebellenkoor
21:00 afronden

Aanmelden s.v.p. via dit formulier, ook als je niet mee eet en na de potluck aansluit.
Exacte adres in Assen volgt bij het invullen van het aanmeldformulier.

⁉️ Veelgestelde vraag ⁉️  Hoeveel eten neem je mee naar een potluck? Ons advies: voldoende eten voor jezelf en niet heel veel meer, anders blijft er zoveel over. Eigenlijk is een potluck een soort 'buffet': je neemt een klein beetje van alles wat er op tafel staat en je eet geen volledige portie van ieder gerecht. Dus je neemt 1 pizza in 16 punten mee in plaats van 16 pizza's, om maar een voorbeeld te noemen 😉. Voel je vrij om meer mee te nemen, maar dan kan het zijn dat je weer (veel) eten mee naar huis moet nemen.

 

Location

Assen, Assen, Nederland