Action Wellbeing Training in Arnhem

ACTIE WELZIJN TRAINING

Een burgerlijke ongehoorzaamheidsactie is een plaats van grote emotie. Zowel de intense vreugde van samen in beweging komen als de stress van in aanraking komen met politie of boze omstanders vragen veel van ons lichaam en onze geest. Samen leren we hoe daar mee om te gaan.
De training is een introductie in onze regeneratieve cultuur. Je leert hoe je stress (bij jezelf en anderen) herkent, hoe je er mee om kunt gaan en wat je kan doen voor anderen die het moeilijk hebben. Ook bespreken we (kort) hoe je de woede van een politieagent of omstander kan de-escaleren.
Deze training is niet alleen een aanrader voor iedereen die een actie wil bijwonen, we moedigen ook rebellen die al wat meer ervaring hebben aan deze training te volgen om hun kennis over welzijn te verdiepen. Ook sterk aangeraden voor mensen die een welzijnsrol zouden willen opnemen.
De training duurt maximaal 3 uur en wordt in het Engels gegeven (vragen stellen en oefeningen kunnen in het Nederlands). Wil je meedoen, dan is het fijn als je je aanmeldt via deze link: https://cryptpad.organise.earth/form/#/2/form/view/PEmLp4OcP6LIpMnt1s2tWPt20mkUcCxezLJGMpPSsHI/

Voor wie: in wellbeing geïnteresseerde rebellen
Wanneer: donderdagavond 7 september 2023 19:00 – 22:00
Waar: De Pukkel, Oude Velperweg 34a, Arnhem

(Deze training wordt georganiseerd door XR Amersfoort)

Details
Date:

september 7

Time:

19:00 - 22:00

Evenement Categorie:

Training, Welzijnstraining

Organisator

Extinction Rebellion Arnhem

Email: xramersfoort@protonmail.com
Locatie

De Pukkel

Oude Velperweg 34A

Arnhem, Nederland, 6824HE

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR