De-escalatie training XR Zuid

Actietraining Training of lezing

17 augustus 2023

15:00 tot 18:00

Hurksestraat 20 (unit 50), Eindhoven

Prijs: Gratis

Nieuwe rebellen zijn welkom
Bij acties kunnen spanningen met omstanders, met de politie of tussen rebellen onderling behoorlijk oplopen. Soms komt daarmee zelfs het vreedzame karakter van onze acties in gevaar.

Tijdens deze training leer je wat je kunt doen om te voorkomen dat gespannen situaties uit de hand lopen. Via oefensituaties ontdek je hoe de-escaleren werkt, wat je in heel verschillende situaties kunt doen en of de-escalator een rol is die je tijdens acties wilt oppakken. We doen kleine stukjes theorie en zijn verder vooral interactief bezig. Je krijgt geen lijst van scenario’s mee, want situaties zijn vaak onvoorspelbaar.

Je kunt deelnemen als je een actietraining hebt gevolgd en aan een XR-actie met hoog risico op aanhouding hebt deelgenomen.

Inloop vanaf 14 uur er is soep en brood voor de liefhebbers.

Taal: De voertaal is Nederlands. Er komen helaas geen Engelse versies van deze training.

**Aanmelden verplicht** er zijn maximaal 20 plekken, uiterlijk 15 augustus voor 23.59 u, via dit formulier op Cryptpad...

**We laten je via de mail een dag van tevoren weten of er plek voor je is. Als er teveel mensen zijn selecteren we op basis van locatie, om de kennis een beetje te spreiden.**

Locatie:
XR Eindhoven Rebelbase
Hurksestraat 20 (Unit 50)
5652 AK Eindhoven

NB. Is de poort gesloten, bel dan even naar +31 402405224.

Locatie

Rebelbase Eindhoven, Hurksestraat 20 (unit 50), Eindhoven


Organisatie

Extinction Rebellion NL

xreindhoven@protonmail.com