Fight the Power Benefiet

Fight the Power Benefiet

Repressie van de politie tegen klimaatactivisme wordt steeds heftiger en het OM gaat steeds eerder over op vervolging. Het vervolgen en gewelddadig arresteren van demonstranten heeft een ‘chilling’ effect, dat wordt ingezet om ons af te schrikken om gebruik te maken van onze rechten. Om te zorgen dat activisten aanspraak kunnen blijven maken op goede juridische hulp, houden we een benefiet om geld op te halen voor advocaatkosten.

Kom daarom op zaterdagavond 15 juli naar de MKZ in Amsterdam voor een drie-gangen maaltijd met live muziek, cocktails, een kunstveiling en nog veel meer!

Entrée voor het driegangendiner is een donatie vanaf €15 (voel je vrij om meer te doneren). Reserveer via de volgende link. NB: vermeld je naam en het aantal personen: https://useplink.com/payment/7FL7m7J5T8c4FhybwnypT/

Kun je niet komen en wil je bijdragen? Elke donatie is zeer welkom: https://useplink.com/payment/7FL7m7J5T8c4FhybwnypT/

Wil je een kunstwerk, creatieve les of activistische workshop doneren aan de veiling? Stuur dan een mail aan poetsdiemuur@riseup.net.

Wat: Fight the Power Benefiet
Waar: MKZ, Schinkelstraat 14, Amsterdam
�Wanneer: Zaterdag 15 juli
Deuren open: 19:00
Entrée kosten: Vanaf €15,- (inclusief maaltijd, exclusief drank)

De opbrengsten van dit benefiet gaan naar Stichting Vrienden van Extinction Rebellion Een grote of kleine bijdrage is een stem tegen politiegeweld en repressie. Iedere euro telt, en iedere bijdrage laat de kracht van de klimaatactivisten en de solidariteit van de brede linkse beweging zien!

Details
Date:

juli 15

Time:

19:00

Evenement Categorie:

Meeting

Event Tags:

benefiet

Organisator

Extinction Rebellion NL

Email: poetsdiemuur@riseup.net
Locatie

Eerste Schinkelstraat 14

Amsterdam, Nederland, 1075TX

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR