Infopraatje & borrel!

🌏 Maak jij je ook zorgen om de klimaat- en ecologische crisis? Ben je klaar met toekijken hoe politici en bedrijven ons naar de afgrond leiden? Welkom bij Extinction Rebellion Delft!
Het infopraatje is bedoeld voor iedereen die denkt: wat is XR nou eigenlijk? Waarom voeren zij actie? En zou dit ook een plek voor mij kunnen zijn? Kom langs als je ons nog niet kent, en neem nieuwsgierige vrienden mee!

Wil je meer weten waarom we bijvoorbeeld op en naast de A12 demonstreren? Tijdens deze info-meeting maken we je wegwijs binnen Extinction Rebellion en is er natuurlijk ook ruimte voor ontmoeting en gezelligheid.

We beginnen met een presentatie, waar je leert wat XR is, wat we willen en hoe we georganiseerd zijn.

🍹 Na afloop doen we lekker ergens een drankje, voor de gezelligheid en om elkaar beter te leren kennen! Als ouwe rot ben je natuurlijk ook heel welkom om alleen naar de borrel te komen. Of misschien ben je ooit actief geweest en wil je dat weer oppakken?
🧃 Infopraatje: 19.00 uur, de Buurthuiskamer, Bellinilaan 4, Delft
🍹 Borrel: 20.00/20.30 uur, centrum Delft (specifieke locatie volgt).
Details
Date:

februari 15

Time:

19:00 - 12:00

Evenement Categorie:

Welkomstbijeenkomst

Organisator

Extinction Rebellion Delft

Locatie

De Buurthuiskamer

Bellinilaan 4

Delft

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR