Integratiebijeenkomst

Integratietraining Training of lezing

11 juni 2024

19:00 tot 22:00

De Horst 7, Driebergen-Rijsenburg, Nederland

Nederlands gesproken

Prijs: Gratis

Aanmelden is verplicht
Nieuwe rebellen zijn welkom

Op de integratiebijeenkomst werken we samen om je te helpen echt aan de slag te gaan met Extinction Rebellion. Het gaat er daarbij om te begrijpen wat jij leuk vind, wilt leren en al kan en dat te verbinden met wat er allemaal voor en achter de schermen gebeurt in onze lokale groep, en ook landelijk.

Het programma geeft een overzicht van hoe XR en onze groep praktisch georganiseerd zijn en wat we doen. Daarna gaan we in kleine groepjes uit elkaar en gaan we dieper in op de specifieke thema's, zoals Actie voeren, kunst, media en technologie, strategie, coordinatie en ondersteuning, training en integratie, etcetera.

We zorgen er ook voor dat je op de verschillende digitale tools die we gebruiken om samen te werken aangesloten wordt, dus neem je laptop en/of telefoon mee.

Ter voorbereiding kan je deze pagina op de website van XR lezen om je vast een beeld te vormen en de relatie met je eigen behoeften en doelen te maken: https://extinctionrebellion.nl/aan-de-slag-bij-xr/

Meld je hier aan voor de bijeenkomst van 11 juni of geef bij iemand die je al kent bij de lokale groep aan dat je komt: https://cryptpad.fr/form/#/2/form/view/cb-g88VX+j7+r5fHhWLiie8c1f3eaNJ+n1hf-OBYBz0/

Aanmelden is verplicht

Locatie

De Horst, Driebergen, De Horst 7, Driebergen-Rijsenburg, Nederland