Introductie voor nieuwe rebellen (NL)

Actie Introductie tot XR Sociale bijeenkomst Training of lezing Vergadering

10 oktober 2023

20:00 tot 21:30

Pieter Nieuwlandstraat 93, Amsterdam

Prijs: Gratis

Speciaal voor nieuwe rebellen
Wil jij bijdragen aan de strijd voor het klimaat, maar meer/iets anders doen dan naar acties gaan? Wil je mee organiseren, of achter de schermen helpen? Wil je ontdekken wat jouw pad in Extinction Rebellion kan zijn?

Tijdens de Introductie voor nieuwe rebellen leer je in één uur de belangrijkste dingen over hoe je organiserend of achter de schermen actief kan worden voor Extinction Rebellion. Achteraf kan je blijven om vragen te stellen.

Voor de introductie zelf hoef je je niet aan te melden. Je kan al vanaf 19:45 inlopen. Er is geen eten maar wel thee en koekjes. Om 20:00 wachten we misschien nog een paar minuten voor de laatkomers, maar als er al redelijk wat mensen zijn beginnen we gewoon.

Deze introductie is in het Nederlands. Alhoewel de ruimte waar we de introductie houden toegankelijk is voor rolstoelgebruikers, zijn de toiletten een paar tredes omhoog. Het is dus helaas niet voor iedereen toegankelijk. De Heading for Extinction lezingen, actiespreekuren en veel actietrainingen vinden plaats in een locatie zonder trappen (namelijk de Sering op Rhôneweg 6) maar die zijn niet hetzelfde als deze introductie. Als je behoefte hebt aan bepaalde aanpassingen om een introductie voor jou toegankelijk te maken, stuur dan graag een mailtje naar xr.amsterdam@protonmail.com en dan gaan we proberen om zo'n introductie te organiseren.
Andere mogelijkheden


Wil je gewoon naar acties? Dan passen onze actietrainingen en actiespreekuren misschien beter bij jou.

Weet je nog niet of je bij Extinction Rebellion wil? Overweeg dan om eerst naar een Heading for Extinction lezing te gaan.

Heb je gewoon zin in gezelligheid? Dan ben je van harte welkom om gewoon bij ons diner aan te sluiten of bij enige van onze andere gezellige bijeenkomsten met XR Amsterdam.