Klimaatalarm, maandag 4 maart, 11.45 uur

Actie

4 maart 2024

11:45 tot 12:15

Leiden

Prijs: Gratis

Minder geschikt voor nieuwe rebellen. Bekijk alle evenementen voor nieuwe rebellen

πŸ“’πŸπŸŒ Luchtalarm = Klimaatalarm! πŸ“’πŸπŸŒ
[English below]


Elke eerste maandag van de maand klinkt om 12 uur het luchtalarm. We grijpen dit moment aan om te benadrukken dat een klimaat- en ecologische crisis geen test is, maar daadwerkelijk een noodgeval!

Daarom is het nΓΊ tijd om te doen wat nodig is om de CO2 uitstoot terug te brengen naar nul en biodiversiteitsverlies tegen te gaan.

Deze Klimaatalarm! actie in Leiden vindt plaats op het Stadhuisplein in Leiden. We verzamelen om 11:45. Het is een niet-disruptieve, korte actie waarbij iedereen welkom is om mee te doen.

Actievorm is een die-in: we gaan dan enkele minuten 'voor dood' liggen en doorgaans wordt er dan een korte toespraak gehouden als toelichting. Het is handig om iets zachts/warms mee te nemen om op te liggen als je dat nodig vindt en hou rekening met regen.

Sluit je aan!

----
πŸ“’πŸπŸŒ Climate Alarm Action πŸ“’πŸπŸŒ


Every first Monday of the month, the air siren sounds in the Netherlands. Each month, we want to stress that the climate and ecological crisis is NOT a test but an emergency. It is vital to take action now to bring CO2 emissions down to zero and to halt the loss of biodiversity.

For this Climate alarm action in Leiden, we will meet at 11:45 on Stadhuisplein. This is a non-disruptive, short action which is open to anyone.

Join us!

Β 

πŸ—“οΈ Maandag 4 maart, Monday March 4
πŸ•’ 11:45 - 12:15
πŸ“ Stadhuisplein, Leiden

Locatie

Leiden, Leiden