Samen eten

Algemene informatie

  • Date: Donderdag 2 november 2023
  • Time: 18:30
  • Locatie: NieuwLand (Pieter Nieuwlandstraat 93, 1093 XN Amsterdam)

Elke donderdag ben je welkom om mede-rebellen te ontmoeten tijdens onze XR-diners! Voor een donatie tussen de €2,50 en €7,- kun je aanschuiven bij onze veganistische maaltijd en is er een bar met biologische biertjes en drankjes.

Meld je aan via dit formulier zodat we een schatting hebben hoeveel mensen er komen. Als je vergeet je aan te melden is dat niet erg, maar weet dat je dan misschien de hond in de pot vindt.

Tijdens deze donderdagen worden er soms ook andere activiteiten zoals workshops georganiseerd waarbij je van harte welkom bent! Je kunt de website van NieuwLand en die van ons in de gaten houden voor andere dingen die gaande zijn.

Locatie is de publieke ruimte van de NieuwLand, Pieter Nieuwlandstraat 93. Ingang is aan linkerzijde van het pand, de middelste van de drie dubbele deuren – en de linker van die middelste duwen (zie foto onderaan). De locatie is rolstoeltoegankelijk, maar het toilet niet.

Details
Date:

november 2

Time:

18:00 - 22:30

Evenement Categorie:

Community

Click to Register: https://xrb.link/Y5433b6Hth
Organisator

Extinction Rebellion Amsterdam

Email: xr.amsterdam@protonmail.com Website: https://xrebellion.nl/amsterdam
Locatie

NieuwLand

Pieter Nieuwlandstraat 93

Amsterdam, 1093 XN

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR