Volkskeuken

Sociale bijeenkomst

23 mei 2024

18:30 tot 21:30

Pieter Nieuwlandstraat 93, Amsterdam, Nederland

Nederlands & Engels gesproken

Prijs: Vrijwillige bijdrage

Aanmelden is verplicht
Nieuwe rebellen zijn welkom

Elke donderdagavond komen we gezellig samen om (vegan) te eten en te kletsen. Iedereen is welkom en nieuwe rebellen kunnen hulp krijgen om jouw plek in Extinction Rebellion te vinden.

Iedereen is welkom (als je maar respectvol en geweldloos blijft) en iedereen draagt een beetje bij.

We vragen van iedereen een donatie voor de boodschappen en het gebruik van de ruimte. Als iedereen gemiddeld €5,- doneert dan zitten we precies goed, maar niet iedereen kan dat, dus meer of minder doneren mag ook. Als er extra over blijft, dan wordt dat gedoneerd aan activistisch buurtcentrum de Nieuwland zodat er gespaard kan worden om over te stappen naar een duurzamere verwarming en kookplaat.

Dit doen we allemaal samen, dus we helpen ook allemaal een handje. Je kan al vanaf 16:00 uur komen om te helpen koken, of je kan na het eten helpen met de afwas. Op ons vrijwilligersoverzicht kan je ook kijken wanneer we de meeste hulp nodig hebben en jezelf inschrijven voor een andere donderdag!

Vraag aan de bar naar een integrator als je een nieuwe rebel bent die op zoek is naar wat je kan doen in Extinction Rebellion.

Natuurlijk verwachten we dat iedereen zich houdt aan de kernwaarden van Extinction Rebellion tijdens dit evenement.
Aanmelden is verplicht